by Jelle Claes | 7/mrt/2023
25 maart 2023 14:00 - 16:30 Reynaertstraat 24, 2547 Lint, Belgium
Samen met onze ambassadeur Nieke ontdekken waarom fermenteren van voeding zo heilzaam is voor ons lichaam en hoe we er in de keuken vlot mee aan de slag kunnen.
We maken kennis in deze workshop met de twee meest gebruikelijke fermentatie technieken, nl; droogfermentatie en fermentaties op basis van een zoutoplossing.
Kostprijs: 85 EUR
Kostprijs betalende leden: 40 EUR
De workshop is inclusief materiaal en alle ingrediënten.
Reynaertstraat, 2547 Lint, Belgium
Zaterdag 25 maart 2023 14:00 – 16:30
by Jelle Claes | 2/mrt/2023
22 maart 2023 19:00 - 21:00 Vooruitzichtstraat 18, 2140 Antwerpen, Belgium
Connectie met onszelf, elkaar, de natuur en voeding zijn voor onze ambassadeur Nieke de belangrijkste aspecten om terug meer mens te worden. In deze lezing neemt ze jullie dan ook graag mee in haar enthousiasme over mensenvoeding.
Hoe dient natuurlijke, eerlijke, voedzame voeding ons lichaam en onze ziel? Wanneer of hoe vaak eten? Hoe eten? En vooral wat dan eten?
Het is een algemene inleiding voor de workshops van 25/3. Zeker de moeite!
Maximum aantal deelnemers: 30 personen.
Gratis voor leden met een betalend lidmaatschap.
Ticket: € 7
Vooruitzichtstraat 18, 2140 Antwerpen, Belgium
Woensdag 22 maart 2023 om 19:00
Recente reacties