Join our mission to breathe new life into nature.

OAKED Fundings

Met een OAKED Funding maak je positieve impact op jezelf, op anderen en op de planeet. Start vandaag nog je eigen funding en maak mee het verschil! 

Start je eigen OAKED Funding

Wl je mee het verschil maken? Dat kan! Met je eigen OAKED Funding maak je positieve impact op jezelf, op anderen en op de planeet. Een funding start je op in 5 eenvoudige stappen:

 

 1. Kies een outdoor activiteit en plan een datum in.
 2. Bepaal of je alleen of in groep op avontuur wil trekken.
 3. Kies een afstand en/of duur voor je activiteit.
 4. Bepaal een financiële bijdrage gekoppeld aan deze afstand of duur. (bv. €2,5 per kilometer)
 5. Start je OAKED Funding nu op!

 OAKED is een community waarin je de natuur beleeft. Samen met 20 ambassadeurs en meer dan 400 leden zetten we ons in om een positieve impact te maken. Om jezelf te voeden. Om met elkaar te verbinden. Om onze planeet te verrijken.

Elk jaar kiezen we een thema waar we ons voor inzetten. 2023 stond in het teken van het aanplanten van nieuw bos. Dat deden we in samenwerking met Natuurpunt. In 2024 bundelen we de krachten voor oceaanherstel.

Op 10 januari 2024 gaven we, samen met onze ambassadeurs Lien & Axelle, de kick-off voor de nieuwe campagne. Zij vertegenwoordigen de organisaties Habitats Foundation en Turtlee Green die zich inzetten voor oa. het aanplanten van mangroves en koralen.

OAKED Regenerate 2023

2023 | € 5.225 opgehaald voor nieuw bos! 🌳
Met de steun van onze betalende leden, business partners (The Shtick, Braainest & Elements) , ambassadeurs en vrije donaties van  Studio Rabona, Apotheek August, Inpress en Studio Pili hebben we 5.225 euro opgehaald waarmee 1000 bomen werden aangeplant in het schopbos te Putte. Dat deden we op 19/11/2023 met leden uit de community en met Natuurpunt. 🌱🤝🌍

Enjoy the OAKED community!

Wij zijn OAKED. Een community waarin je de natuur beleeft. 

Om jezelf te voeden. Om met elkaar te verbinden. Om onze planeet te verrijken.

Want OAKED, dat is een verhaal van:
GIJ, WIJ en ONZE PLANEET!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty