Suppen in de kempen l 9 september 2023

Suppen in de kempen l 9 september 2023

9 september 2023 10:00 - 22:00

WASSUP OAKED!

Op zaterdag 9 september willen we op een unieke manier de sprankelende wateren verkennen van de Maasvallei. Dit tegen de grens met Nederland in Kinrooi (vlakbij Maaseik).

SUP staat voor Stand Up Paddling, oftewel staand op een board jezelf voortbewegen met een peddel. Met SUP kan je de wereld op een ontspannen manier vanaf het water ontdekken. Voor wie intensiever peddelt blijkt suppen ook een complete workout. En als je nog meer uitdaging zoekt, is suppen op zee in de golven.
Maar wij beginnen dus rustig op een bijzonder mooie plek in de grensstreek met Nederland.

Deze SUP activiteit is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren avonturier, je kunt de activiteit aanpassen aan je eigen tempo en vaardigheden. Het is een geweldige manier om je hele lichaam te trainen, je balans te verbeteren en tegelijkertijd te genieten van de buitenlucht. Bovendien is het gemakkelijk te leren, dus je kunt snel het water op.

Op zaterdag 9 september 2023 willen we 3 sessies organiseren telkens voor een groep van minimum 5 personen en maximum 12 personen.

 • 11u00
 • 15u00
 • 20u00 (zonsondergang sessie)

Veiligheid staat voorop. Vanaf 8 jaar kun je SUPpen, voorwaarde is dat je kunt zwemmen en in bezit bent van een zwemdiploma. Eenmaal op het board zit je daar altijd aan vast met een leash. Dit is voor de veiligheid zodat je altijd bij je board kan. Hierdoor is een zwemvest niet verplicht. Deze kan eventueel wel gehuurd worden. Er is altijd een gecertificeerde SUPinstructeur mee op het water voor de begeleiding en om de veiligheid te waarborgen. Bij elke sessie krijgen de deelnemers les om de beginselen van het SUPpen onder de knie te krijgen.

 • Prijs voor OAKED-leden: 30 EUR pp
 • Prijs voor niet-leden: 45 EUR pp

Na de activiteit is er ook een strandje in de buurt waar we nog verder kunnen genieten van het water (en ook ideaal voor de kleinere kindjes die nog niet mee kunnen deelnemen aan de activiteit).

Naast de SUP activiteit op zaterdag 9 september willen we ook vrijblijvend de mogelijkheid geven om vlakbij de SUP locatie te kamperen.
Dit kan van vrijdag op zaterdag, zaterdag op zondag of ineens van vrijdag tot zondag. Op die manier kan je naast het SUPPEN ook nog genieten van de regio, van de natuur en van elkaar.

We zijn welkom bij http://biejbokke.be/jouw-verblijf-op-onze-camping/

Tarief staanplaats:
€21 Per nacht per plaats (1 of 2 personen) excl. elektriciteit
€25 Per nacht per plaats (1 of 2 personen) incl. elektriciteit
€8 Per extra persoon die blijft slapen.
Kinderen onder de 6 jaar verblijven gratis.

Het kamperen is niet in de inschrijvingsprijs inbegrepen. Wil je reserveren voor een plaats op de camping? Stuur nadat je bent ingeschreven voor de activiteit een mailtje naar info@oaked.be met het aantal personen en gewenste overnachtingen.

Om praktische redenen willen we vragen om tijdig in te schrijven zodat we de activiteit goed kunnen plannen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je alvast in voor een sessie en laat je verrassen door de opwindende wereld van SUP. Ervaar de rust, het plezier en de sensatie die deze activiteit met zich meebrengt. Volledig in een OAKED jasje.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty