OAKED TALKS: Hiking l 5 oktober 2023

OAKED TALKS: Hiking l 5 oktober 2023

5 oktober 2023 19:30 - 23:00

Op dinsdag 5 oktober 2021 organiseren we in samenwerking met de mannen van PLUGOUT een boeiende infoavond over hiken. Zin om eens een meerdaagse wandeltocht in België of Europa van je bucketlist te schrappen?

Tijdens deze avond ontdek je alle info die je nodig hebt. Er zullen korte demo’s gegeven worden en belangrijke topics, zoals het pakken van de rugzak, het slapen in de open lucht, koken, het vinden van water en het maken van vuur, worden aangesneden.

Deze infoavond is dan ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met alle aspecten die komen kijken bij een meerdaagse wandeltocht. Deze avond bieden we kosteloos aan. Voor organisatorische redenen is het wel nodig om je in te schrijven.

  • Welkom vanaf: 19:30u
  • Start: 20u

Adres: Molenveld 83, 1982 Elewijt

LEZING l Over de outdoorwereld en je persoonlijke groeiproces

LEZING l Over de outdoorwereld en je persoonlijke groeiproces

26 april 2023 20:00 - 21:00 Jonghelinckstraat 8, 2018 Antwerpen

Heb je je ooit afgevraagd welke mogelijkheden een outdoor avontuur met zich mee kan brengen voor je persoonlijke groeiproces? 🏕️ Karlien van Passage komt rechtstreeks over uit de Franse Alpen en zal het tijdens haar lezing hebben over de krachtige combinatie van wandelen en therapeutische begeleiding. Met haar achtergrond als psychologe illustreert ze hoe de natuur je uitdagingen voorschotelt waarin enorm veel persoonlijke groeimogelijkheden zitten.

Karlien is iemand die graag in de natuur vertoeft, geniet van het buitenleven en op het ritme van de natuur leeft. Ze krijgt energie van rond te trekken met de tent en dit is ook de reden waarom ze zich aangesproken voelt door het verhaal van OAKED.

Tijdens de lezing zal ze de kracht van de “Passage-methodiek”, namelijk het ervaringsleren in de natuur in een kleine groep, illustreren aan de hand van haar eigen expertise uit de praktijk. Bovendien zal er ook een deelnemer komen spreken over hoe die de Passagetocht beleefd heeft en wat de tocht voor diens leven heeft betekend.

💰 Gratis
📆 
26 april 2023
🕗 
20 uur
📍Jonghelinckstraat 8 in 2018 Antwerpen (10 minuten wandelen van het station Antwerpen-Zuid)

www.passagetochten.fr

Ticket Type Price Cart
LEZING l Over de outdoor wereld en je persoonlijke groeiproces [GRATIS] GRATIS

Lees meer

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty