Wil je eens proeven van de smaak van OAKED?

Bij beperkt gebruik van materiaal is een aankoop niet altijd de beste optie. Met OAKED willen we jullie dan ook de mogelijkheid geven om bepaalde materialen te huren om op avontuur te gaan. Stuur een mailtje naar jeroen@oaked.be voor prijzen en beschikbaarheden.

CanvasCamp Sibley Bell

Geïnspireerd door het groen van het Zwarte Woud. Met en diameter van 5m en zijn 19,6 m² vloeroppervlak is het perfect geschikt voor een groep tot 8 personen met een slaapmatje.

Deze tent kan je perfect zelf monteren en demonteren. Mits een korte uitleg is het echt kinderspel!

Nordisk Vanaheim 24

Stel je voor dat je in een verplaatsbaar kasteel slaapt! Dat is precies het gevoel dat je krijgt als je op reis trekt met de Vanaheim. Deze tent biedt een ongekende luxe, ideaal om comfortabel te camperen.

Deze 24m² grote luxe tent heeft alles om het avontuur compleet te maken.

nordisk slaapzak

Nordisk slaapzak XL

Twijfel je over de temperaturen? We hebben ook slaapzakken die je kan huren.

Onze XL slaapzakken van Nordisk geven comfort tot -10°. Nordisk bouwde de voorbije jaren een indrukwekkende naambekendheid op met haar uitgebreid gamma van topmateriaal om het buiten comfortabel te maken.

Set gietijzeren potten

Zin om eens buiten te koken maar heb je zelf niet de ideale potten en pannen? Met deze kookset met een extreem robuust gietijzeren design kun je alle kanten uit met je outdoor cooking skills.

Denk bijvoorbeeld aan stoofpotjes, soep, geroosterd vlees, taarten, gegrilde groenten en nog veel meer. Enjoy!

Vuurbrug

Deze vuurbrug zet je boven een vuur en aan de meegeleverde haken hang je eenvoudig je Dutch Oven, percolator of bakplaat.

De set is eenvoudig in elkaar te zetten, door de vier poten staat die bovendien zeer stevig en stabiel. Het ideale hulpmiddel om lekker buiten te koken.

Tentkachel

Deze tentkachel is even efficiënt als stevig. De inklapbare poten maken deze tentkachel zeer draagbaar. De vlakke planken aan de zijkant vergemakkelijken het koken en stellen je in staat om wat hout of natte sokken te drogen.

Dus geen koude avonden meer tijdens het kamperen. Een extra venster langs de zijkant zorgt ervoor dat de vlammen van het vuur een gezellige sfeer creëren.

To take a break from daily routine. To clear your mind, to amplify your mental and physical strength. To be in touch with the real you…