Onze overtuiging

OAKED is een vat vol natuur

Oaked is een uitnodiging om los te komen van de hectiek van het dagelijkse leven.

Het is een aanmoediging om terug tijd te nemen voor en bij elkaar. Om echt in gesprek te gaan. Om bewuster om te gaan met onze omgeving en de mensen die ons nauw aan het hart liggen. We zijn er rotsvast van overtuigd dat hoe dichter we onszelf terug bij de natuur kunnen brengen, hoe meer we er zorg voor zullen dragen.

We delen onze zoektocht als jonge vaders en ondernemers naar een trager en bewuster leven.

The future doesn’t just happen, it’s up to us to create it.

OAKED - open fire - vuurbrug - bievre
oaked shop

Samen met onze ambassadeurs delen we onze eigen vragen, avonturen en kennis om mensen te inspireren en hen dichter bij elkaar, de natuur en zichzelf te brengen. Zo staan we stil bij wat er voor ons echt toe doet en zetten we nieuwe ideeën in beweging voor een regeneratieve wereld. Onze activiteiten zijn toegankelijk voor jong en oud zodat iedereen kan genieten en zich lekker kan uitleven.

In onze webshop vind je producten die je helpen om er zelf ook op uit te trekken. Een selectie van merken die zich net als ons engageren om met veel liefde om te gaan met de planeet.

Be brave. Be kind. Go get ‘Em!

Jelle en Jeroen

Zoektocht naar meer rust en levenskwaliteit

We zijn ervan overtuigd dat veel mensen zoekende zijn naar het ervaren van meer rust en levenskwaliteit. Ook wij leven met dit gevoel. Met Oaked willen we graag inspireren door dit thema op een plezante manier bespreekbaar te maken.

We delen onze eigen zoektocht en nodigen mensen uit om hun eigen ervaringen te delen. Dit doen we online via de OAKED community onze website, social media en een nieuwsbrief. Offline organiseren we workshops en lezingen.

OAKED - open fire - vuurbrug - bievre

Ga zelf op avontuur

De natuur intrekken en op avontuur gaan is voor ons de ultieme manier om tot rust te komen en terug echt met elkaar in verbinding te gaan. Niets gezelliger dan het hele jaar door samen buiten te genieten, samen lekker te koken en zelf op avontuur te trekken.

We organiseren outdoor activiteiten die toegankelijk zijn voor jong en oud. De materialen waar we zelf grote fan van zijn, verkopen we via onze webshop.

Wat doen we met de harde realiteit?

Naast de insteek om met OAKED ‘echte momenten’ te creëren is er ook de wetenschappelijk (harde) realiteit. Tegen 2030 moeten we onze uitstoot van broeikasgassen met de helft verminderen. Lukt ons dat, dan kunnen we de opwarming van de aarde beperken tot 1,5°C en ervoor zorgen dat onze achterkleinkinderen dezelfde, of een betere, levensstandaard zullen kennen als wij vandaag. Lukt het ons niet, dan zullen wij de geschiedenis ingaan als de eerste generatie die er niet voor kon zorgen dat de volgende het beter had.

Hoe gaan we hier mee om? Samen met specialisten maken we dit thema bespreekbaar en doen we er alles aan om er mee voor te zorgen dat we een wereld achterlaten voor onze kinderen die nog altijd de moeite waard is.

Enjoy the OAKED community!

Wij zijn OAKED. Een community waarin je de natuur beleeft. 

Om jezelf te voeden. Om met elkaar te verbinden. Om onze planeet te verrijken.

Want OAKED, dat is een verhaal van:
GIJ, WIJ en ONZE PLANEET!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty