Over het ontstaan van OAKED

Het verhaal van Jeroen

OAKED is voor mij een manier om rust en zingeving een centrale plek te geven in mijn leven, het leven van mijn gezin en de mensen rondom mij. Door opnieuw in verbinding te gaan met de natuur, met mensen te connecteren en deel uit te maken van een regeneratieve toekomst. Het besef dat we een cruciale rol hebben in hoe de toekomst van deze wereld er gaat uitzien – voor onszelf en voor de generaties die na ons komen.

Tijdens mijn jeugd groeide ik op rond de kerktoren van Kontich-Kazerne. Een sterk verenigingsleven en een opleiding als event- en projectmanager zorgde voor een aaneenschakeling van feestjes, vriendschap en avontuur. Ik mag dan ook gerust zeggen dat ik vaak dankbaar terugdenk aan deze zorgeloze tijd. Heerlijk!

houtvuur

Naast mijn vaste baan als projectmanager bij de stad Antwerpen (Marketing & Communicatie), startte ik enkele jaren geleden een kleine maar fijne eenmanszaak – ZONKEY. Met deze onderneming zoek ik steeds naar unieke projecten en verbindende samenwerkingen waarbij het verspreiden van liefde en een positieve boodschap centraal staat – dit is mijn ZONKEY.LOVE.
Deze zoektocht naar hoe ik wil zijn als ondernemer en wie als papa heeft me geleid naar OAKED.
OAKED is een project waar ik 200% in geloof. Het is een aanmoediging om terug tijd te nemen voor en bij elkaar. Om echt in gesprek te gaan. Om bewuster om te gaan met onze omgeving en de mensen die ons nauw aan het hart liggen.

OAKED is dan ook de onderneming waar ik mijn vrouw Paloma en de kinderen heel nauw bij kan betrekken. Dit maakt van dit avontuur de perfecte mix tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteitsvolle momenten met mijn gezin.

Naast de familiale insteek om met OAKED ‘echte momenten’ te beleven is er ook de wetenschappelijk (harde) realiteit waar ik vaak aan denk. We creëren met OAKED de kans om samen te bouwen aan hoopvolle toekomstperspectieven.

Ik hoop jullie binnenkort mee te kunnen inspireren en nodig jullie uit om mee op avontuur te gaan.
Join the community!

Jeroen

Enjoy the OAKED community!

Wij zijn OAKED. Een community waarin je de natuur beleeft. 

Om jezelf te voeden. Om met elkaar te verbinden. Om onze planeet te verrijken.

Want OAKED, dat is een verhaal van:
GIJ, WIJ en ONZE PLANEET!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty