Enjoy the OAKED Community

Ontdek een heerlijke manier om meer rust te ervaren, te herbronnen, je levenskwaliteit te verhogen en je creativiteit te laten stromen. Laat je vandaag nog inspireren.

Waarom het de moeite is om je net zoals meer dan 250 anderen aan te sluiten bij de OAKED community?

1. Inspiratie en kennis: als lid van de OAKED community heb je toegang tot een schat aan inspiratie en kennis om terug meer in verbinding te gaan met de natuur (zowel actief als passief). Je kan leren van ambassadeurs en lokale partners die zich inzetten voor deze thema’s en nieuwe ideeën opdoen.

2. Verbondenheid: als lid van de community kun je connecteren met mensen die dezelfde interesses delen. Je kan elkaar inspireren, vragen stellen en zelf aangeven waar je meer wil over weten. Zo blijven we met de community samen evolueren.

3. Activiteiten en evenementen: als onderdeel van de OAKED community heb je eenvoudig toegang tot verschillende activiteiten en evenementen die gericht zijn op een natuurlijke levensstijl. Dit kan variëren van wandelingen in de natuur tot workshops over voeding, interessante duurzame producenten en technieken die zorgen voor een regeneratieve toekomst. Volg de thema’s die je interesseren en krijg content op maat van jouw interesses.

4. Lokale partners: OAKED werkt samen met lokale partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen, waardoor je als lid toegang hebt tot duurzame producten en diensten in jouw omgeving. Wij proberen met onze community deze partners ook te steunen zodat hun projecten ook verder kunnen floreren.

5. Bijdragen aan een betere wereld: als lid van OAKED draag je bij aan een betere wereld door een project te steunen dat de mensen en de natuur centraal stelt. Van daaruit kunnen we samen nieuwe ideeën in beweging zetten voor een regeneratieve wereld en een betere toekomst voor iedereen.

“voor mij zorgt OAKED voor rust en evenwicht in mijn leven op een natuurlijke, doch uitdagende manier!”

Ken Van Rompaey

“Ik ben met heel veel drijfveer deel geworden van de OAKED community omdat ik van meer naar beter wil, gedeelde ervaringen rijker zijn en ik nood heb aan verdieping en onophoudelijke persoonlijke ontwikkeling. En ik wandel en fiets ook heel graag.”

Robbie Cop

“Toen ik de Oaked community ontdekte, wist ik onmiddellijk dat dit iets voor mij was: een heel toffe, levende community die focust op “vertragen” en dingen beleven in de natuur. Je ontmoet er een toffe bende van gelijkgestemden die gericht zijn op natuurbeleving & zingeving.”

“Het fijne is dat je binnen OAKED kan aangeven wat jouw interesses zijn. Zo krijg je in je feed enkel relevante artikels en events te zien. Veel toffer dus dan bijvoorbeeld Facebook of Insta, want je wordt niet telkens afgeleid door iets totaal anders….En alleen al voor de goeie vibes is het een aanrader. Hou je van natuur? Hou je van fijne contacten? Dan moet je niet twijfelen…”

Wouter Adriaensen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty