Samen met 20 ambassadeurs en meer dan 400 leden zetten we ons in om een positieve impact te maken.

Meld je gratis aan op onze community of steun met een betalend lidmaatschap solo, als koppel of met je hele gezin

Als betalend OAKED-lid krijg je premium toegang tot de community én nog veel meer. Je geniet bijvoorbeeld van stevige kortingen bij activiteiten en je krijgt bij elke aankoop -10% in de shop. Je krijgt dus, maar geeft ook!

Eén derde van onze winst gaat rechtstreeks naar projecten die bijdragen aan een regeneratieve wereld. Die projecten kiezen we samen. In 2024 gaan we in samenwerking met ambassadeurs Lien en Axelle fondsen werven voor oceaanherstel. Daarnaast zijn we Business Member van 1% for the Planet. Deze toewijding zorgt ervoor dat onze gezamenlijke inspanningen een wereldwijde impact hebben.

Duik mee in ons OAKED-vat vol leven.

Om jezelf te voeden.
Om ons te verbinden.
Om onze planeet te verrijken.

 

“Toen ik de Oaked community ontdekte, wist ik onmiddellijk dat dit iets voor mij was: een heel toffe, levende community. Je ontmoet er een toffe bende van gelijkgestemden die gericht zijn op natuurbeleving & zingeving.”

“Het fijne is dat je binnen OAKED kan aangeven wat jouw interesses zijn. Zo krijg je in je feed enkel relevante artikels en events te zien. En alleen al voor de goeie vibes is het een aanrader. Hou je van natuur? Hou je van fijne contacten? Dan moet je niet twijfelen…”

Wouter Adriaensen

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty